Lähes 60 miljoonaa dollaria Bitcoinista muutti Ethereumiin kesäkuussa

Dune Analyticsin arvioiden mukaan lähes 60 miljoonaa dollaria bitcoineja muutti Ethereumiin kesäkuun aikana . Wrapped Bitcoin, ethereumin vanhin tokenoitu bitcoin -protokolla, vastaa noin 75%: n kasvusta sen jälkeen kun muutti yli 4800 BTC Ethereumiin viime kuussa.

Bitcoin Code käytön kysyntä on lisääntynyt monissa hajautetuissa rahoituspalveluissa, koska Ethereum on edelleen suosittu bitcoinien ketjun ulkopuolinen kohde . Tarkemmin, saadaan maatalouden ja MakerDAO lisäämällä tokenized bitcoin vakuutena todennäköisesti vahvoja katalyyttejä, mainitun Medio Demarco, entinen assosioituvat Deutsche Bank ja yhteistyötä perustaja kryptovaluutta tutkimus yrityksen Delphi Digital.

„Viimeaikaisen suuntauksen ei pitäisi tulla yllätyksenä ja se todennäköisesti jatkuu“, Demarco kertoi CoinDeskille

Tokenoidun bitcoinin kasvava suosio ei ole myöskään yllätys BitGon, Crip, valuuttamaksuprosessorin, BitGon, CTO: n toimitusjohtajalle Ben Chanille, joka johti Wrapped Bitcoinia. „WBTC: n tarkoitus on tuoda bitcoineja hajautetun rahoituksen maailmaan“, Chan sanoi. Ethereum-pohjaisten sovellusten tuottomahdollisuudet WBTC: n lainaamiseen ja toimittamiseen ajavat viimeaikaista kasvua, hän lisäsi.

Tällä hetkellä Ethereumilla on julkaisuhetkellä 132 miljoonaa dollaria bitcoinia eli noin 0,08% johtavan kryptovaluutan markkina-arvosta, OnChainFX: n mukaan

Onko kasvava kysyntä käyttää bitcoin-tuotteita Ethereumissa positiivisena signaalina johtavalle salauksen valuutalle? Demarcon mukaan trendillä on ”synergistinen” vaikutus molemmille lohkoketjuille.

Chan suostui ja kertoi CoinDeskille, että Ethereumille hajautettujen rahoitussovellusten varojen arvon kasvu on ”askel kohti luottamattomien ja avoimien rahoituspalvelujen kypsymistä”. Bitcoinille hyöty tulee siitä, että pystyt ansaitsemaan tuoton ja vakuuttamaan bitcoinin ”, mikä Chanin mukaan lisää käyttäjille kannustusta investoida salauksen valuuttaan.

Bitcoinin käyttäminen Ethereumissa on potentiaalisesti nouseva molemmille verkoille, Chan sanoi.