„Forvent at Bitcoin Downside skal være begrenset“, her er hva analytikere sier om BTC-prisutsikter

Bitcoin, den første og største kryptovalutaen etter markedsverdi, slettet ukens forrige gevinst og falt under $ 18.000 midt i det dypeste ukentlige fallet siden slutten av august. 1. desember nådde BTC en ny heltidshøyde på 19 915 dollar, men oppsvinget ble sviktet da det nærmet seg 20 000 dollar.

For tiden er Bitcoin i et relativt greit prisklasse mellom $ 17.500 og $ 18.500 da det står overfor salgspress

Den nylige Bitcoin-utsalget antydet det faktum at gruvearbeidere solgte store mengder Bitcoin på børser. Cryptoquant antydet at BTC-gruvearbeidernes posisjonsindeks har nådd sitt høyeste nivå på tre måneder, noe som innebærer fortjeneste. Det samme scenariet spilte ut i september, før Bitcoins stup fra $ 12.000 til $ 10.000.

Denis Vinokurov fra BeQuant Exchange mener BTC-salg kunne ha blitt ytterligere forsterket av brenningen av Wrapped Bitcoin (WBTC), noe som betydde at BTC brukt i Defi-området ble solgt, for det andre ved sikringsstrøm i opsjonsmarkedet.

Her er hva analytikere sier

Deltakere på Bitcoin Forecast Expert-avstemningen har satset på Bitcoin-konsolidering under $ 19.000 og forventer ikke å gå til en ny heltidshøyde de neste tre månedene.

En analytiker bemerket at BTC-diagrammet viser en nedadgående trend som vist av lavere høyder og lavere nedturer. Videre om at generelt vil en nedadgående trend alltid gjøre lavere høyder og lavere nedturer til en klar bunn er funnet. Basert på en rekke baisse signaler, inkludert potensiell fordeling av midler på Mt. Gox-brukere, en annen analytiker mener at BTC bearish momentum kan snøball mot slutten av året.