Dwight, ikke Wright: ‚Jeg er Satoshi Nakamoto,‘ siger roeopdræt BitcoinTuesday star

Spørgsmål: hvilken slags krypto er bedst? Falsk – Bitcoin.

Søgningen efter Satoshi Nakamoto nærmer sig muligvis slutningen, da Rainn Wilson, bedst kendt som Dwight Schrute fra den amerikanske version af tv-serien The Office, er gået op til rollen som en del af Bitcoin tirsdag.

I en YouTube-video, der blev offentliggjort som en del af den kryptobaserede velgørenhedsbegivenhed, hævdede Wilson, at han var den legendariske og undvigende opfinder for at tilskynde seerne til at give „Bitcoin og andre kryptokurrency“ -donationer til Mona Foundation, en organisation, der støtter skoler og programmer økonomisk dårligt stillede samfund med et specifikt fokus på kvinder og piger. Som en del af Bitcoin tirsdag accepterer The Giving Block krypto til at give til den nonprofitorganisation, der understøtter græsrodsuddannelse for kvinder og piger over hele verden.

”Mit navn er ikke Rainn Wilson, og det er heller ikke Dwight Schrute. Mit navn er Satoshi Nakamoto, opfinder af Bitcoin, ”sagde Wilson sjovt. ”Det er hvad jeg ville sige, hvis jeg havde opfundet Bitcoin, hvilket jeg ikke gjorde.”

Wilson tilbyder virtuelle middage til folk, der donerer 10 Bitcoins (BTC) – ca. $ 190.000 på offentliggørelsestidspunktet

samt Twitter-råb til dem, der giver $ 1.000 i enhver kryptovaluta. Ifølge Mona Foundation-webstedet accepterer organisationen i øjeblikket BTC, Ether (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Gemini Dollar (GUSD), Basic Attention Token (BAT) og Chainlink ( LINK).

Den tidligere stjerne på kontoret har brugt sin online platform til at gå ind for kryptodonationer før. Sidste år bad han folk om at donere deres „værdiløse kryptokurrency“ til nonprofitorganisationen, idet han henviste til Mark Cuban og sagde, at han hellere ville eje bananer end Bitcoin.

I år sagde Wilson, at krypto var „den mest skatteeffektive måde“ til at donere. Imidlertid udelukkede han ikke eksplicit kryptobrugere, der ansætter sukkerroeavl i stedet for udbytteopdræt for deres indtjening.

Cointelegraph deltager i Bitcoin tirsdag og arbejder sammen med The Giving Block for at producere en velgørenheds Crypto Trivia-quiz med toppersonligheder i blockchain-rummet, der afholdes den 10. december.