Bitcoin Cash, Polkadot, DASH-prisanalyse: 9. januar

Det har været et par par uger for meget af kryptomarkedet. Da Bitcoin klatrer for at røre ved en ny ATH hver anden dag, har de fleste af markedets altcoins fulgt trop for at notere deres egne stigninger. Mens der er meget momentum bag verdens største kryptokurrency-rally, kan det samme ikke siges om disse alts. Faktisk korrigerede kryptoer som Bitcoin Cash og Polkadot allerede i skrivende stund sig selv på hitlisterne.

Bitcoin Cash [BCH]

Kilde: BTC / USD på TradingView

Verdens største kryptokurrency mest populære fork, Bitcoin Revolution Cash har ofte replikeret BTC’s bevægelser på hitlisterne. De sidste par uger var ikke anderledes, selvom skalaen var. Da årsagerne til BCH’s vandretur stort set var korrelationsmæssige og ikke organiske, var en sådan vandring dog ikke til at vare. Faktisk faldt BCH i løbet af den sidste uge med næsten 7% på hitlisterne efter at have klatret med 33% i første omgang.

På trods af disse korrektioner handlede kryptovalutaen dog til prisniveauet i februar 2020.

For så vidt angår de tekniske indikatorer, mens Parabolic SARs stiplede markører lå langt under prislysene og pegede på et bullish marked, lukkede MACD-linjen sig ind på Signal-linjen.

Når vi går ind i 2021, forventer en hel del BCH at klare sig godt, med Roger Ver for nylig hævdede, at kryptovalutaen vil røre $ 100.000 ved udgangen af årtiet.

Polkadot [DOT]

Kilde: DOT / USD i TradingView

Siden fremkomsten sidste år har Polkadot skudt op på CoinMarketCaps diagrammer, hvor DOT er rangeret så højt som syvende. Det skal dog bemærkes, at selvom DOTs markedsværdi har imponeret mange, er dens 24-timers volumen stadig dværget af mange kryptoer langt under det. Ligesom Bitcoin Cash så DOT også meget volatilitet på bagsiden af ​​Bitcoins bevægelse, hvor DOT steg med over 22%, inden det faldt med over 8% på en uge.

Ved pressetid, til en værdi af 9,16 $, registrerede DOT YTD-afkast på 69,98%, med kryptokurrencyens nylige prisudvikling understøttet af en betydelig stigning i mængder.

Omfanget af bevægelsen på DOTs diagrammer blev fremhævet af kryptos tekniske indikatorer, mens Bollinger Bands fortsatte med at understrege en betydelig grad af volatilitet, Awesome Oscillator registrerede en masse momentum på markedet, selvom de seneste søjler på histogrammet blinkede rødt.

Det skal også bemærkes, at bortset fra Bitcoin, kan der være en mere organisk grund bag DOT’s vandretur. Bare i sidste uge annoncerede Binance en $ 10 mio. Fond til støtte for projekter på Polkadot-økosystemet.

DASH

Kilde: DASH / USD på TradingView

En af markedets populære privatlivsmønter, DASHs prisbevægelser var meget i modstrid med dem, der blev bemærket af folk som Bitcoin Cash og Polkadot. Faktisk, mens de førnævnte kryptoer registrerede rettelser efter vandreture, havde DASH ikke registreret nogen rettelser af noten på tidspunktet for skrivningen. Det skal dog bemærkes, at privatlivsmønten stadig handler langt under de niveauer, den satte sidste år. Dette betyder, at hvis DASH fulgte Bitcoins føring endnu mere, vil der være betydelig opadvendt der.

For DASH medierede Relative Strength Index mellem de overkøbte og oversolgte zoner. Tværtimod fortsatte Chaikin-pengestrømmen med at falde kraftigt under nul, et tegn på, hvor betydelig kapitaludstrømning på markedet har været.

Da Bittrex annoncerede fjernelse af DASH og andre privatlivsmønter den 15. er det kun et spørgsmål om tid, før kryptos pristabeller tager højde for udviklingen.